top of page
Natural-Living

Leven met de natuur in huis. Onze meubels en accessoires houden rekening met de zintuigen. Meubels die naadloos passen in uw interieur worden met liefde gemaakt in onze eigen meubelmakerij.

 

Met duurzame en authentieke materialen en een harmonieus kleurgebruik creëert Natural-Living een natuurlijke sfeer. U hoeft alleen maar te genieten.

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter - White Circle

Maatwerk

Natural-Living

Sfeer

Harmonieus kleurgebruik


 

Natural-Living

Materialisatie

Duurzame en authentieke materialen

Natural-Living

Ambitie

Leven met de natuur in huis

 

SERVICES

Maatwerk mogelijkheden

Een selectie uit onze portfolio

Our work
Keukens

Keukens

De keuken is het kloppende hart van de woning. De plek waar we onze voeding bereiden en de dag doornemen. Een Natural-Living keuken wordt op maat gemaakt, afgestemd op ieders woonwensen. Onze keukens hebben een karakteristieke uitstraling en zijn voorzien van de luxe van deze tijd. De gebruikte materialen voelen 'echt'. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en daardoor duurzaam in gebruik.

Badkamers

Badkamers

Wilt u een douche ook ervaren als een zomerse regenbui? De badkamer is meer dan de plek om je te wassen of je tanden poetsen. Het is een leefruimte om je in terug te trekken en lichaam en geest tot rust te laten komen. Van natuurstenen vloeren, watervaste muurbedekking tot en met een subtiele verlichting. Natural-Living creëert badkamers met een serene uitstraling die bijdragen aan uw ontspanning. Een Natural-Living badkamer sluit aan op uw verwachtingen. We hebben een ruim assortiment van baden

Kasten

Kasten

Maak ruimte in uw huis voor spullen die van betekenis zijn. Boekenkasten geven een huis sfeer en charme en een overzichtelijke linnenkast is een goed begin van de dag. Natural-Living ontwerpt en maakt kasten op maat. Robuust en stoer. Een ingebouwde kast of volledige wandkasten? U bepaalt het aantal planken of lades. De keuze van kleur en materialen wordt geheel afgestemd op uw inrichting.

Tafels

Tafels

Aan tafel neemt u tijd voor samenzijn. Een moment om tot rust te komen of om belangrijke zaken te bespreken. Bent u op zoek naar een bijzondere tafel? Een robuuste tafel gemaakt van Hollands eikenhout? Of een stijlvol bureau van massief teakhout uit Java? Natural-Living kan vele soorten tafels maken. In standaardmaten of precies de maat die past in uw woning of werkruimte. Aan u de keuze. Natural-Living bezorgt en plaatst de tafel zelf bij u thuis of op kantoor.

Deuren

Deuren

Betonstuc

Betonstuc

En suite

En suite

Shutters

Shutters

"Als je doet wat je leuk vind, hoef je nooit te werken"

Mahatma Ghandi

ABOUT US
CONTACT
bottom of page