© 2016 Natural Living Bussum

Van oud-politiepost tot vrijstaande villa

Leven in de natuur

 

Natural-Living heeft een oud-politiepost in Bussum verbouwd tot een vrijstaande villa. Het pand, gelegen op de uitloper van natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, is uitgebreid met een aanbouw, veranda en een dwarskap. Daarna bracht Natural-Living ook de tuin en de woning aan de binnenzijde volledig in stijl. Architectuur, interieur en tuin versmelten zo tot een natuurlijke eenheid.

De nieuwe dwarskap geeft de bovenverdieping extra ruimte. Het zonlicht valt via een glazen pui in een vide. Deze vide maakt de overgang van het oude huis naar de nieuw aangebouwde living. Het dak is bedekt met sedum. De plant trekt als een seizoenentafel de aandacht op de overloop. De sfeer in huis verandert per jaargetijde. De grens tussen binnen en buiten is vervaagd. De bewoners van dit huis leven 'in de natuur'.

 

Wilt u de natuur ook in uw huis binnenhalen? Neem contact op met Natural-Living.